Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Zing maar mee
Boek

Zing maar mee christelijke kerstliedjes voor de allerkleinsten (2017)/ Aisha Meel & Marieke Laanstra

Hardkartonnen prentenboekje met negen bekende christelijke kerstliedjes. Met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 2 t/m 4 jaar.

Recensie

Stevig hardkartonnen prentenboekje met negen bekende en minder bekende kerstliedjes zoals 'Meisje uit Nazareth', 'Stille nacht, heilige nacht' en 'Midden in de winternacht'. De negen liedteksten zijn teruggebracht tot enkele regels. De teksten zijn in de illustraties gedrukt in een goed leesbare letter. De illustraties, die elk een dubbele pagina beslaan, zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. Ze sluiten goed aan bij de desbetreffende liedjes. De afgebeelde figuren, dieren en voorwerpen zijn zwart omlijnd. De zoekopdracht op elke pagina naar het konijntje zal de allerjongsten aanspreken. Dit boekje biedt ouders een handvat in de christelijke opvoeding thuis maar is ook geschikt voor in de crèche, kindernevendienst of christelijk kinderdagverblijf. Door het handzame formaat en het gelamineerd karton met twee afgeronde hoeken is het boekje geschikt voor de doelgroep. Jonge kinderen kunnen er ook naar hartenlust in bladeren. In dezelfde opzet en uitvoering verscheen 'Zing maar mee : christelijke liedjes voor de allerkleinsten'*. Voor kinderen met een (protestants-)christelijke achtergrond vanaf ca. 2 t/m 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789082585216

Titel Zing maar mee : christelijke kerstliedjes voor de allerkleinsten
Auteur Aisha Meel
Secundaire auteur Marieke Laanstra
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Nederland] : Aisha Meel, 2017
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 15 cm
Annotatie Voorkant omslag vermeldt: zing het kerstverhaal. - Achterkant omslag vermeldt: zoek op elk pagina het konijntje
ISBN 9789082585216
PPN 411208101
Rubriekscode 788.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kerstliederen ; Religieuze kinderliedjes
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Kerstliederen