Casper en Emma. [3], Maken nieuwe vrienden
DVD

Casper en Emma. [3], Maken nieuwe vrienden TV-serie ([2018])/ Tor °Age Bringsværd

Casper en Emma (5 jaar) zijn vriendjes en hun knuffels ook. Ze nemen hun knuffels overal mee naar toe. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Tweede deel* van het tweede seizoen van een Noorse televisieserie, gebaseerd op de jeugdboekenreeks van het schrijversduo Tor Åge Bringsværd en Anne G. Holt (niet in het Nederlands vertaald). Casper en Emma zijn 5 jaar en beste vriendjes. Ze hebben allebei een knuffel - Welpje en Mevrouw Konijn - die kunnen praten en overal mee naar toe gaan. Samen beleven ze alledaagse avonturen: ze gaan met opa op reis, ze gaan naar de boerderij en met hun klas een dagje naar het bos. Over Casper en Emma zijn ook zes bioscoopfilms gemaakt, de laatste is 'Casper en Emma maken theater' (2018)**. Uitgezonden door KRO Kindertijd. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983967342

Titel Casper en Emma. [3], Maken nieuwe vrienden : TV-serie
Uniforme titel Casper en Emma maken nieuwe vrienden Karsten og Petra
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Nora Amundsen ; Hilde Louise Asbjørnsen ; Elias Søvold-Simonsen ; Tor Åge Bringsværd
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just4kids, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (10 × ongeveer 13 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Nora Amundsen, Elias Søvold-Simonsen, Hilde Louise Asbjørnsen. - Nederlands nagesynchroniseerd. - Titel op omslag: Casper en Emma maken nieuwe vrienden - Gebaseerd op een boek van Tor Åge Bringsværd - Videoversie van de televisieserie: Noorwegen : Cinenord Kidstory - Oorspronkelijke titel: Karsten og Petra
ISBN 8711983967342
PPN 417576021
Thematrefwoord Knuffels
Taal Nederlands