Nachtwacht. Seizoen 3: Volume 6
DVD

Nachtwacht. Seizoen 3: Volume 6 ([2018])

Vampier Vladimir, elf Keelin en weerwolf Wilko vormen samen de Nachtwacht. De drie tieners beschermen het dorpje Schemermeer tegen gevaarlijke wezens uit de onderwereld. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Het tweede deel van het derde seizoen* (2017) van een jeugdserie van Ketnet, gemaakt door Studio 100. Hoofdpersonen zijn de drie tieners Vladimir, Keelin en Wilko, respectievelijk een vampier, een elf en een weerwolf. Ze vormen samen de Nachtwacht en beschermen het dorpje Schemermeer tegen gevaarlijke wezens. Het dorp is namelijk een poort naar de onderwereld waardoor regelmatig fabelachtige wezens opduiken (trollen, mummies, minotaurussen, sirenes enz.) die meestal kwade bedoelingen hebben. De drie worden geholpen door Vega, een geest die huist in de boeken van de bibliotheek. Niemand mag weten van het bestaan van de Nachtwacht, ook niet de vriendelijke herbergierster Ella die hun bazin is, vriendin Sacha en de norse inspecteur Cooper. Naast spanning is er ook ruimte voor humor en voor tieneraangelegenheden. Met onder meer Louis Thyssen, Céline Verbeeck, Giovanni Kemper, Sven De Ridder en Peter Van de Velde. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5051083129473

Titel Nachtwacht. Seizoen 3: Volume 6
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Louis Thyssen ; Celine Verbeeck ; Giovanni Kemper
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, [2018] - [Amsterdam] : licensed & distributed by [PIAS]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 150 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Louis Thyssen, Celine Verbeeck, Giovanni Kemper, Kristine Van Pellicom. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie: België : Studio 100 - Bevat: 1. De Shifter ; 2. De Phobetor ; 3. Korrigan de Waarzegster ; 4. Skullotr de Riddergeest ; 5. De Stille tweeling ; 6. De Metentis - Bevat eveneens: Bonusclip: 'Schemermeer'
ISBN 5051083129473
PPN 417731833
Genre griezelverhaal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Nachtwacht
Boek

Nachtwacht (2016-...)

vol. Seizoen 3, vol. 6
Uitgeleend