Wie verstopt zich daar op de boerderij?
Boek

Wie verstopt zich daar op de boerderij? met meer dan 20 flapjes om achter te gluren! (2018)/ Katharine McEwen, vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Overal op de boerderij hebben zich dieren verstopt: in het kippenhoek, achter de emmer en in de hooiberg. En wie heeft zich in de stal verstopt? Kijk maar achter de flapjes! Hardkartonnen prentenboek met gedetailleerde kleurenillustraties, dierenweetjes en flapjes. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Hardkartonnen peuterboek over de boerderij en de dieren die op de boerderij leven. De dieren zitten verstopt achter stevige flappen. Door de flap open te klappen lees je informatie over het dier, gedrukt in een kleine letter, bv. hoe de hond de boer helpt, wat paarden eten en hoe lang een kip moet broeden op haar eieren. Op de pagina's zelf staat weinig tekst. Wel wordt elke keer de vraag gesteld: 'Wie heeft zich hier verstopt?' Het kijken achter de flapjes zal de aandacht van jonge kinderen kunnen vasthouden; de weetjes op de flapjes lijken bedoeld voor een wat oudere doelgroep. Met sfeervolle paginagrote illustraties in frisse kleuren, waarop veel meer te zien is dan de dieren die op de boerderij leven. Stevige uitgave door de hardkartonnen pagina's, waardoor jonge kinderen het boek ook zelf kunnen bekijken. Twee of drie in vorm gesneden flapjes per pagina van dunkarton maken het wat kwetsbaar voor intensief gebruik. In dezelfde uitvoering verscheen ook 'Wie verstopt zich daar bij de rivier?'*. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025769321

Titel Wie verstopt zich daar op de boerderij? : met meer dan 20 flapjes om achter te gluren!
Auteur Katharine McEwen
Secundaire auteur J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2018
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Who's hiding on the farm. - London : Nosy Crow Ltd., (c)2018
ISBN 9789025769321
PPN 416840469
Genre dierenleven
Thematrefwoord Boerderijen ; Dieren ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands