Permission
DVD

Permission ([2018])/ a film by Brian Crano

Een vrouw die op het punt staat te gaan trouwen met haar eerste liefde raakt geintrigeert door de gedachte dat ze eerst moet experimenteren met andere relaties.

Recensie

Romantisch drama van Brian Crano met Rebecca Hall (Professor Marston and the Wonder Women) en Dan Stevens (Kill switch). Dertigers Anna en Will zijn al zo'n tien jaar een stel. Voor beiden is het hun eerste liefde en binnenkort willen ze gaan trouwen. Wanneer Reece (Morgan Spector), de beste vriend van Will, suggereert dat ze beiden zouden moeten experimenteren met andere relaties voordat ze zich binden vindt Anna dat een intrigerende gedachte. Ze stelt Will voor dat ze hun relatie openbreken en beide gaan daten. Reece is de partner van Anna's broer Hale (David Joseph Craig) en dit stel staat voor de beslissing of ze samen kinderen willen hebben. Amy Nicholson (variety.com) ziet aantrekkelijke personages waar je om geeft met echte emoties: 'big performances in a small, great story'.

Specificaties

Engels | 5053083143688

Titel Permission
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Brian Crano ; Dan Stevens ; Rebecca Hall ; Jason Sudeikis
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 94 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Dan Stevens, Rebecca Hall, Jason Sudeikis. - Engels gesproken, Hongaars of Pools nagesynchroniseerd, 7 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Ball and Chain, 2017
ISBN 5053083143688
PPN 417797524
Genre romantische verhalen
Taal Engels