Gnome alone
DVD

Gnome alone ([2018])/ directed by Peter Lepeniotis

Scholiere Chloe ontdekt dat de tuinkabouters in haar nieuwe huis levend zijn. Ze helpt hen in de strijd tegen de kwaadaardige Troggs. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Canadees-Amerikaanse animatiefilm van regisseur Peter Lepeniotis (De notenkraak; Wie vangt de kerstman?) en de producent van Shrek 1 en 2. Middelbare scholiere Chloe en haar moeder verhuizen voor de zoveelste keer, nu naar een gammel oud huis dat vol met tuinkabouters blijkt te staan. Samen met haar nieuwsgierige buurjongen Liam ontdekt ze dat de tuinkabouters leven en al eeuwenlang vechten tegen de Troggs, kleine monsters die het huis zijn binnengekomen via een poort naar een andere wereld en die alles opeten wat ze tegenkomen. Chloe staat voor de keuze of ze hard gaat werken op school of de kabouters helpen in hun strijd om de wereld te redden. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 4013549061162

Titel Gnome alone
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Peter Lepeniotis ; Becky G ; Josh Peck
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Splendid Film, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (85 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Becky G, Josh Peck, Tara Strong. - Engels gesproken, Duits en Nederlands nagesynchroniseerd, Nederlands of Duits ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Canada : 3QU Media, 2017
ISBN 4013549061162
PPN 417588429
Genre sprookjes
Taal Engels