Wie er breekt
Boek

Wie er breekt Poly en Adam kunnen niet met elkaar en niet zonder elkaar. Wie zal als eerste breken? ([2018])/ Laura Lippman, vertaling [uit het Engels]: Mariëtte van Gelder

Een jonge vrouw laat haar man en driejarig dochtertje in de steek en wordt serveerster in een café waar ze een man ontmoet met wie ze een relatie krijgt. Beiden houden er een geheime agenda op na.

Aanwezigheid

Recensie

Tijdens een vakantie laat Polly haar man en driejarige dochtertje achter op het strand, pakt wat spullen in en verdwijnt. Al liftend belandt ze in het stadje Belleville, Delaware. Ze neemt er een baantje aan als serveerster in een café en ontmoet daar Adam, ook in Belleville gestrand. Hij valt op Polly en neemt een baantje aan als kok in het café om dichtbij haar te zijn. Of steekt er wat anders achter? Wie is Adam? En wie is Polly en waarom liet ze haar man en dochtertje in de steek? Een mooi begin van een zinderende psychologische thriller vol donkere geheimen, moord, bedrog, seks en geweld. Laura Lippman (1959) is de veelvuldig bekroonde auteur van een groot aantal thrillers, zowel stand-alones als de Tess Monaghan-serie. In een interview zei ze dat dit een poging is om een thriller noir à la klassiekers als 'The Postman Always Rings Twice' van James M. Cain te schrijven. Dat is haar aardig gelukt, het is een spannend, intrigerend verhaal en Polly, de mooie sexy dame met het duistere verleden, zul je niet gauw vergeten.

Specificaties

Nederlands | 9789022584200 | 285 pagina's

Titel Wie er breekt : Poly en Adam kunnen niet met elkaar en niet zonder elkaar. Wie zal als eerste breken?
Auteur Laura Lippman
Secundaire auteur Mariëtte van Gelder
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, [2018]
Overige gegevens 285 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Sunburn. - New York : William Morrow, (c)2018
ISBN 9789022584200
PPN 417145918
Genre thriller
Taal Nederlands