Alles of niets
Boek

Alles of niets ([2018])/ Jennifer Probst, vertaling [uit het Engels]: Ella Vermeulen

Als Tristan Pierce terug verhuist uit New York om samen met zijn broers het familiebedrijf over te nemen, komt het leven dat hij zes jaar geleden achter zich liet met een dreun terug.

Aanwezigheid

Recensie

In dit derde deel van de 'Onvoorwaardelijk-serie'* gaat het over het gecompliceerde liefdesleven van de laatste broer, Tristan. Na een traumatische ervaring, waarbij de drie gebroeders Pierce hun moeder verloren, besloot Tristan dat hij niet langer onderdeel wilde uitmaken van het familiebedrijf. Hij liet zijn vriendin Sydney achter toen hij zijn leven omgooide en naar New York verhuisde. Als hij zes jaar later terugkomt om samen met zijn broers het bouwbedrijf over te nemen, komt hij Sydney weer tegen, die in het bedrijf werkt. Al snel blijkt ze een groot geheim voor hem verborgen gehouden te hebben. Het contrast tussen hun initiële verliefdheid, gevolgd door een gebroken hart, en vervolgens het herzien, is een mooie, verrassende opbouw. De erotische scènes benadrukken dit enorme haat-liefde element. Het zal daarbij voor de lezer lastig blijken om sympathie te voelen voor beide hoofdkarakters die hun fouten weigeren in te zien en dwingend hun eigen wil najagen. Geen standaard romance, waarbij je met de karakters meeleeft. Dit maakt het een boek waar een lezer of verliefd op wordt, of gefrustreerd van zich af zal gooien.

Specificaties

Nederlands | 9789022584064 | 414 pagina's

Titel Alles of niets
Auteur Jennifer Probst
Secundaire auteur Ella Vermeulen
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, [2018]
Overige gegevens 414 pagina's - 20 cm
Annotatie Vertaling van: All or nothing at all. - New York : Gallery Books, (c)2017. - (The billionaire builders ; book 3)
ISBN 9789022584064
PPN 417145780
Genre romantische verhalen - erotisch verhaal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Onvoorwaardelijk-serie
Boek

Onvoorwaardelijk-serie (2017-...)

vol. 3
Uitgeleend
Jennifer Probst