Frozen
Boek

Frozen het verhaal van Anna & Elsa [Dyslexie editie] (2018)/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Isabel Versteeg

Prinses Elsa kan alles wat ze aanraakt in ijs veranderen. Hierdoor moet ze oppassen dat ze niemand pijn doet. Op een dag krijgen Elsa en haar zusje Anna ruzie. Daardoor kan Elsa haar magie niet meer verbergen. Zal de zomer ooit weer terugkeren in Arendelle? AVI-M4. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit is het verhaal over prinses Elsa en haar zusje Anna uit Arendelle. Elsa kan alles wat ze aanraakt in ijs veranderen. Hierdoor moet ze oppassen dat ze niemand pijn doet. Op een dag krijgen Elsa en Anna ruzie, waardoor Elsa haar magie niet meer kan verbergen. Zal de zomer ooit weer terugkeren in Arendelle? Deze uitgave in de serie 'Makkelijk lezen met Disney'* is gebaseerd op de populaire Disneyfilm 'Frozen' uit 2013, met de originele Disneytekeningen. Het boek is speciaal bedoeld voor kinderen die moeite hebben met lezen. Het bevat een lijst met moeilijke woorden, paginagrote illustraties en één tekstblok per (vaak dubbele) pagina, in korte zinnen. Het sluit goed aan bij lezen op school, doordat elke zin op een nieuwe regel begint. Ook is het schreefloze lettertype goed leesbaar. Het verhaal zal herkenbaar zijn voor veel jonge kinderen, aangezien de film en de karakters nog steeds populair zijn. Geschikt voor lezers vanaf ca. 8 jaar (AVI-M4).

Specificaties

Nederlands | 9789048734306

Titel Frozen : het verhaal van Anna & Elsa [Dyslexie editie]
Uniforme titel Disney Frozen Het verhaal van Anna & Elsa
Instelling /Walt Disney Company, The ; /Disney Enterprises
Secundaire auteur Isabel Versteeg
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, sluit aan bij school, 2018
Overige gegevens 100 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Presentatie boven titel: Disney. - Colofon vermeldt: (c)Disney Enterprises, Inc. - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype - Vertaling van: Frozen: the story of Anna and Elsa
ISBN 9789048734306
PPN 418996679
Genre sprookjes
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Magie
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Makkelijk lezen met Disney
Boek

Makkelijk lezen met Disney (2018-...)

vol.
Uitgeleend