Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Hennie de Heks en het monstermysterie
Boek

Hennie de Heks en het monstermysterie ([2018])/ Valerie Thomas en Korky Paul, vertaling [uit het Engels]: Loes Randazzo

Op een dag ziet Hennie de Heks grote voetstappen in haar tuin. Zouden die van een groot harig monster zijn? Hennie en haar zwarte kat Helmer gaan op onderzoek uit. Prentenboek met humoristische, gedetailleerde tekeningen in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Op een dag ziet Hennie de Heks grote voetstappen in haar tuin. Zouden die van een groot harig monster zijn? Samen met haar zwarte kat Helmer gaat ze op onderzoek uit. Helmer ontdekt een heleboel meer dan Hennie, maar dankzij haar toverkunsten vindt hij de weg naar huis terug. Komisch verhaal over de bekende heks en haar kat. Hoewel het verhaal weinig om het lijf heeft, spreekt het veel kinderen aan. Niet in het minst om de vrolijke, drukke, cartooneske illustraties waarop veel meer te zien is dan de woorden vertellen. De pagina's zijn volledig bedrukt, met nu eens paginavullende prenten en dan weer meerdere kleine illustraties bijeen. Regelmatig moet het boek worden gekanteld, zodat de hoge bomen en de daarboven vliegende Hennie goed tot hun recht komen. Een aanrader voor kleuters die van fantasieverhalen houden. Deel uit de uitgebreide en veelgelezen serie over Hennie de Heks. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463132152

Titel Hennie de Heks en het monstermysterie
Auteur Valerie Thomas
Secundaire auteur Korky Paul ; Loes Randazzo
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Memphis Belle, [2018]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Tekst Valerie Thomas, illustraties Korky Paul - Vertaling van: The monster mystery. - Oxford : Oxford University Press, 2018
ISBN 9789463132152
PPN 419159940
Genre sprookjes
Thematrefwoord Heksen ; Monsters
Taal Nederlands