Voetbal
Boek

Voetbal ([2018])/ Aidan Radnedge, vertaling [uit het Engels] Martin Strengholt

Alles wat je moet weten over voetbal staat hier beschreven. Van de geschiedenis en de regels tot de grote spelers, de stadions, de competities en uiteraard het WK. Met veel kleurenfoto's van bekende voetballers. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een ideaal boek voor kinderen als ze snel en toegankelijk de meest belangrijke dingen van het voetbal willen weten. Verdeeld in zeven hoofdstukken met elk hun eigen kleur, die verdeeld zijn in vijf tot negen onderwerpen, met één of twee pagina's per onderwerp. Werkelijk alle facetten van het (internationale) voetbal komen aan bod. Van de geschiedenis en de regels tot de grote spelers, de stadions, de competities en uiteraard het WK. Helder geschreven, in korte overzichtelijke tekstblokken zonder onnodig moeilijk woorden. Sommige zinnen zijn wel wat aan de lange kant. Met leuke bijzonderheden en een heldere verklarende woordenlijst. Met heel veel mooie kleurenfoto's en -illustraties die de teksten verduidelijken. Een prima boek voor kinderen die een spreekbeurt moeten houden of een werkstuk moeten maken. Maar ook voor oudere lezers die zich snel willen laten bijpraten over het voetbal in de wereld een prima en overzichtelijk boekje. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789043529815 | 80 pagina's

Titel Voetbal
Auteur Aidan Radnedge
Secundaire auteur Martin Strengholt
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Callenbach, [2018]
Overige gegevens 80 pagina's - gekleurde en zwart-wit illustraties - 26 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Football. - London : QED Publishing, (c)2018. - (50 things you should know about...)
ISBN 9789043529815
PPN 417081162
Rubriekscode 619.11
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Voetbal
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Voetbal

Relaties/Serie

50 dingen die je moet weten
Boek

50 dingen die je moet weten (2017-...)

vol.
Uitgeleend