Jurassic WorldTM
Boek

Jurassic WorldTM Fallen Kingdom : red de dino's ([2018)/ Caroline Rowlands, vertaling [uit het Engels]: Joost Zwart ; eindredacteur: Alexandra Koken

Reis meer naar Isla Nublar, het eiland waar Jurassic Parc, op was gevestigd en ga mee op een missie om de dieren te redden. Via de bijbehorende app kun je dino's tot leven wekken. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

De mensen op Isla Nublar, het eiland waar Jurassic Parc op was gevestigd, zijn gevlucht nu de vrij rondlopende dinosauriërs er de baas zijn. In dit boek gaat de lezer mee op een missie om de dieren te redden. Ze worden daarbij actief ingezet, nadat ze een gratis app hebben gedownload (die alleen werkt bij moderne apparaten zoals IPad 4 en Android 4.0 of hoger). Op verschillende bladzijdes staan trackers die ze met de app kunnen scannen waarna ze dino's kunnen toevoegen aan een verzameling (opslaan in eigen fotobestand) en dino's die tot leven komen. Hoewel dit fenomeen bijzonder blijft, blijven de mogelijkheden om te handelen verder beperkt. De inhoud van het boek komt overeen met dinoboeken die op eenzelfde manier zijn vormgegeven: foto's uit 'Fallen Kingdom'* (de meest recente Jurassic Parc film), scherpe kleurenfoto's van allerlei dino's en bijzonderheden die de doelgroep inmiddels wel kent. Eerder verscheen de vergelijkbare uitgave 'Jurassic World'**. Fraai vormgegeven uitgave die echter weinig toevoegt aan wat al eerder over dit onderwerp verscheen. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492899118 | 30 pagina's

Titel Jurassic WorldTM : Fallen Kingdom : red de dino's
Uniforme titel Red de dino's Jurrassic World: Fallen Kingdom
Auteur Caroline Rowlands
Secundaire auteur Joost Zwart ; Alexandra Koken
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2018
Overige gegevens 30 pagina's - gekleurde illustraties - 24 × 27 cm
Annotatie Vertaling van: Jurrasic World Fallen Kingdom: raptor rescue. - London : Carlton Books Limited, (c)2018
ISBN 9789492899118
PPN 416550622
Rubriekscode 576
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dinosaurussen ; Virtual Reality
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Dinosaurussen