Koken met drie sterren
Boek

Koken met drie sterren het Ajax receptenboek (2018)/ coördinatie Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser, interviews Bram van Beek, Timo Bruijns, Dries Govers, Lisa Hartog, Ronald Jonges, Sven Koeneman, Gerben Oostdam, Jaap Visser ; fotografie Jasper Ruhe ; eindredacte/correctie Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser, Matty Verkamman

Bekende voetballers als Justin Kluivert, Joel Veltman en Hakim Ziyech, en ook enkele jeugdspelers, vertellen wat hun lievelingsrecept is. Met korte interviews, uitleg van lekkere en gezonde recepten en veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 07/10/2024
    8-14 jaar - 2e verd. - Liefde en Leven - Eten en drinken KOOKBOEKEN KOKE

Recensie

Dit kookboek kwam tot stand in samenwerking met de Ajax-foundation en staat vol met voedingsadviezen voor de gehele Ajax-familie. Het wil een stimulans zijn om de jeugd aan gezonde en toch lekkere voeding te krijgen. Korte interviews met beroemde voetballers geven een kijkje in hun keukenkwaliteiten en hun lievelingsgerecht. De recepten worden opgediend door de bekende idolen als: Klaas Jan Huntelaar (Thaise kokossoep), André Onana (paella), Joël Veltman (spinazie à la crème) of de inmiddels vertrokken Justin Kluivert (Surinaamse cassavesoep). Supporterende chef-koks uit de buurt verklappen hun favoriete gerechten en ook de jeugdspelers en voetbalmeisjes spreken een smakelijk woordje mee. Een gezellig en educatief boek om plezier te krijgen in het maken en eten van gezonde voeding en zodoende elke tegenstander op de knieën te krijgen. Bevat veel kleurenfoto's van de spelers met keukenshort en hun gerecht. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789491555640 | 152 pagina's

Titel Koken met drie sterren : het Ajax receptenboek
Secundaire auteur Lisa Hartog ; Bram van Beek ; Jasper Ruhe
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Kick Uitgevers, 2018
Overige gegevens 152 pagina's - illustraties - 27 cm
Annotatie Uitgave in opdracht van de Ajax Foundation. - Uitgave in samenwerking met Ajax Media
ISBN 9789491555640
PPN 417239955
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken ; Gezonde voeding
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken