Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Madeira
Boek

Madeira Porto Santo (2018)/ auteur: Rita Henss, co-auteur: Sara Lier ; vertaling [uit het Duits]: Johan de Bakker, Paul Krijnen en Dominique van der Lingen ; bewerking: Gerard M.L. Harmans

Recensie

De bekende compacte Marco-Polo reisgidsen zijn gewijd aan de meest populaire toeristische bestemmingen. De gids begint met een lijstje van 15 hoogtepunten, gevolgd door een lijstje van 15 insidertips, 'Best of ...' met leuke tips, korte geschiedenis, laatste trends, achtergrondinformatie, informatie over de typisch Madeirese maaltijd en winkelen. Daarna begint het gidsgedeelte met informatie per streek. In deze gids zijn ook routes en tochten opgenomen. Ook informatie voor de sportliefhebber, speciale aandacht voor kinderattracties, evenementen, verwijzingen naar internet en praktische info, met low budget tips. De gids besluit met klein taalgidsje, praktische informatie, een atlas en een losse kaart die verpakt zit in plastic hoesje. Op de laatste pagina een aantal "waarschuwingen", dingen waar speciaal in dit gebied op gelet moet worden. Een overzichtelijke en compacte gids die mede door een flink aantal kleurenfoto's snel een indruk geeft van de bestemming. Door de uitvoering ook makkelijk in binnenzak of tas mee te nemen. Met highlights en kaartmateriaal op de uitklapbare kaft. Nieuwe actuele editie.

Specificaties

Nederlands | 9783829758123 | 148 pagina's

Titel Madeira : Porto Santo
Auteur Rita Henss
Secundaire auteur Sara Lier ; Johan de Bakker ; Gerard M.L. Harmans
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Loosdrecht : 62 Damrak/MAIRDUMONT, 2018
Overige gegevens 148 pagina's - illustraties, kaarten - 19 cm - losse kaart
Annotatie Omslagtitel - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: 's-Hertogenbosch : Van Reemst ; Antwerpen : Standaad, 1995 - Met register - Vertaling van: Madeira. - 15. Aktualisierte Auflage. - Ostfildern : MAIRDUMONT, 2017. - (Marco Polo Reiseführer)
ISBN 9783829758123
PPN 417633025
Rubriekscode Madeira 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Madeira; Reisgidsen ; Porto Santo; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Madeira

Relaties/Serie

Marco Polo
Boek

Marco Polo reisgidsen geschreven door kenners (1991-...)

vol.
Uitgeleend