Jordskott. [Season 2]
DVD

Jordskott. [Season 2] ([2018])/ Henrik Björn

Inspecteur Eva Thörnblad krijgt te maken met een mysterieuze zaak die verband lijkt te houden met haar verleden in Silverhöjd.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 van een Zweedse serie die thrillerelementen combineert met bovennatuurlijke gebeurtenissen en folklore. Politie-inspecteur Eva Thörnblad (Moa Gammel) is na de dramatische gebeurtenissen in haar geboorteplaats Silverhöjd weer teruggekeerd naar Stockholm. Ze probeert het gewone leven weer op te pakken, maar de 'jordskott' (aardscheut of kiem) zit nog in haar en neemt soms de controle over. Hij geeft haar ongekende krachten maar is ook een gruwelijke kwelgeest. Eva wordt meegezogen in een mysterieuze zaak die verband houdt met haar eigen verleden en waarvoor ze opnieuw de confrontatie moet aangaan met de bovennatuurlijke wereld die ze achter zich wilde laten. Acht afleveringen.

Specificaties

Zweeds | 8711983967632

Titel Jordskott. [Season 2]
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Daniel di Grado ; Moa Gammel
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2018]
Overige gegevens 3 dvd-video's (8 × 60 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Moa Gammel, Anders Berg. - Regisseurs onder andere: Daniel di Grado. - Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van het televisieprogramma: Zweden : Palladium Fiction, (c)2017
ISBN 8711983967632
PPN 41804774X
Genre thriller
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Jordskott
DVD

Jordskott (2016-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend