Pas op! Toververf!
Boek

Pas op! Toververf! ([2018])/ Ulf Blanck en Boris Pfeiffer, illustraties van Kim Schmidt ; verteld [uit het Duits] door Erik van Os en Elle van Lieshout ; redactie Dorette Zwaans

Justus, Peter en Bob doen mee aan een wedstrijd. Ze hebben een geheime uitvinding gedaan. Maar hun model wordt gestolen. AVI-E4. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Justus, Peter en Bob vormen samen De drie ???. Ze zijn beste vrienden en echte speurders. Ze hebben voor een wedstrijd een geheime uitvinding gedaan, maar hun model werd gestolen. Ze willen de dief ontmaskeren door toververf in te zetten. Verhaal in korte zinnen, veel dialoog en in een duidelijk lettertype. Op de schutbladen worden de hoofdpersonen uit het boek voorgesteld. Veel kleurige, karikaturale illustraties. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een puzzeltje/raadsel. De oplossingen staan achterin. Zelfstandig te lezen deel van de serie 'De drie ???'*, waarvan deze titel iets minder pagina's bevat en geschreven is op AVI-E4. Meer informatie op www.drievraagtekens.nl. Wensvervullend verhaaltje voor kinderen vanaf ca 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463412858 | 63 pagina's

Titel Pas op! Toververf!
Auteur Ulf Blanck
Secundaire auteur Boris Pfeiffer ; Kim Schmidt ; Erik van Os ; Dorette Zwaans
Type materiaal Boek
Uitgave [Assen] : Maretak, [2018]
Overige gegevens 63 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Vorsicht, Zaubertinte. - Stuttgart, Duitsland : Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co. KG, (c)2017. - (Die drei ??? Kids)
ISBN 9789463412858
PPN 41709969X
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Diefstallen ; Wedstrijden ; Uitvindingen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De drie ???®
Boek

De drie ???® (2016-...)

vol.
Uitgeleend