De jacht op de dief
Boek

De jacht op de dief ([2018])/ Ulf Blanck en Boris Pfeiffer, illustraties van Jan Saße ; verteld [uit het Duits] door Erik van Os en Elle van Lieshout ; redactie Dorette Zwaans

Justus, Peter en Bob zijn echte speurders. In hun dorp wordt ineens van alles gestolen. De dief lijkt steeds op een van de bewoners. Wie zou het zijn? AVI-M4. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In het dorpje Rocky Beach wordt ineens van alles gestolen. Wanneer de dader gezien wordt, draagt hij steeds kleren van een dorpsbewoner, zoals van de buurvrouw, de politieagent en de goochelaar. De drie ???, de speurneuzen Justus, Peter en Bob, ontdekken dat al deze kleren net in de stomerij zijn gebracht. Kunnen ze de dief op heterdaad betrappen? Vlot leesbaar, avontuurlijk verhaal op AVI-M4 zonder enige diepgang. Het is in eenvoudige zinnen geschreven. De tekst bevat veel dialogen en is gedrukt in een helder, prettig leesbaar lettertype. Ieder hoofdstuk eindigt met een raadsel of een puzzel. Op de schutbladen stellen de jongens en de dorpsbewoners uit dit verhaal zich voor. Veel kleine en en grotere karikaturaal aandoende gekleurde illustraties die in en om de tekst zijn geplaatst geven een aanvullend beeld. Dit deel is onafhankelijk te lezen van de vorige delen in serie 'De drie ???'*. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463412841 | 62 pagina's

Titel De jacht op de dief
Auteur Ulf Blanck
Secundaire auteur Boris Pfeiffer ; Jan Saße ; Erik van Os ; Dorette Zwaans
Type materiaal Boek
Uitgave [Assen] : Maretak, [2018]
Overige gegevens 62 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Die Räuberjagt. - Stuttgart, Duitsland : Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co. KG, (c)2017. - (Die drei ??? Kids)
ISBN 9789463412841
PPN 417099681
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Diefstallen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De drie ???®
Boek

De drie ???® (2016-...)

vol.
Uitgeleend