Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Tenerife & La Gomera
Boek

Tenerife & La Gomera (2018)/ auteur: Damien Simonis, Lindsay Hunt (de rubriek 'Waar...'), Lindsay Bennett, Rolf Goetz, vertaling [uit het Engels]: Studio Imago, Saskia Kotte ; vertaling herziene uitgave [uit het Duits]: Vitataal ; redactie herdruk: Vitataal

Aanwezigheid

Recensie

Deze gids is gedrukt op luxe papier en uitvoerig geïllustreerd met kleurenfoto's. De teksten zijn niet al te lang en de toerist die niets wil missen en veel wil zien wordt aan de hand genomen met uitgestippelde een-, twee- en driedaagse programma's over de twee Canarische eilanden: Santa Cruz de Tenerife, La Laguna en het noordoosten, noordwesten, zuiden en La Gomera. Tot en met pagina 46 volgt een korte introductie over Tenerife met de toppers van het eiland en veertien pagina's praktische informatie over vervoer, accommodatie, eten en drinken, winkelen en vermaak. Bij de bezienswaardigheden in het reisgedeelte staan verwijzingen naar de kaarten die achterin zijn opgenomen, de busverbindingen en of er mogelijkheden zijn om een hapje te eten. Hotels en restaurants staan met details en prijzen vermeld. Tot slot zijn nog drie wandelingen en autoritten opgenomen en nog meer praktische informatie (9 pagina's). Alle aspecten van dit populaire vakantie-eiland komen aan bod in deze praktische gids. Met register.

Specificaties

Nederlands | 9789021569253 | 199 pagina's

Titel Tenerife & La Gomera
Uniforme titel Tenerife en La Gomera
Auteur Damien Simonis
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Lindsay Hunt ; Lindsay Bennett ; Rolf Goetz
Type materiaal Boek
Editie Elfde, herziene druk;
Uitgave Utrecht : Wat&Hoe, 2018
Overige gegevens 199 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Utrecht : Kosmos-Z&K, (c)2003. - (Kosmos reisgidsen) (Wat & hoe. Reisgids) - Met register - Vertaling van: Teneriffa. - Ostfildern : MAIRDUMONT GmbH & Co. KG, (c)2017. - (Baedeker Smart Guide)
ISBN 9789021569253
PPN 417100388
Rubriekscode Canarische Eilanden 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tenerife; Reisgidsen ; La Gomera; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Canarische Eilanden

Relaties/Serie

Wat & hoe Reisgids
Boek

Wat & hoe Reisgids (2001-...)

vol. Tenerife & La Gomera
Uitgeleend