Dog Man unleashed
Boek

Dog Man unleashed (2018)/ written and illustrated by Dav Pilkey as George Beard and Harold Hutchins, with interior color by Jose Garibaldi

De commissaris is jarig en het hele corps denkt over cadeaus. Dog Man gaat voor hem een vis kopen en ontmoet bij de dierenwinkel reporter Sarah. Hij belandt in een adembenemende reeks avonturen als kat Petey uit de gevangenis weet te ontsnappen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tweede stripalbum over een agent die na een bijna dodelijke aanslag wordt geopereerd, waarbij de kop van zijn hond op zijn lijf wordt genaaid. Deze uitstekende combinatie wordt de schrik van criminelen, vooral van de kat Petey. Er zijn voor hem wel minpuntjes: Dog Man kan geen balletje laten liggen en begint altijd te likken. Dit album begint gezellig: de commissaris is jarig en het hele corps denkt over cadeaus. Dog Man gaat een vis kopen en ontmoet bij de dierenwinkel reporter Sarah. Dan begint een adembenemende reeks ongelooflijke avonturen als kat Petey uit de gevangenis weet te ontsnappen. Album met een verhaal waarin zowel Petey als zijn platte, getekende versie een rol spelen en zo een dubbele bedreiging vormen. De nadelen van Dog Man zijn in dit verhaal juist zijn kracht en tegen het einde zegt de commissaris opgelucht, dat het toch een fantastische verjaardag was. Goed opgebouwd verhaal met geestige, vaak maffe humor. Ingekleurde tekeningen, zo nu en dan afgewisseld met Flip-o-Rama's voor een filmisch effect. Ook weer een korte cursus stripfiguren tekenen. Afzonderlijk leesbaar vervolg op 'Dog Man'*. Eerder verschenen van deze auteur de albums over Captain Underpants. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Engels | 9781407186603 | 220 pagina's

Titel Dog Man unleashed
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Jose Garibaldi
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, 2018
Overige gegevens 220 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: New York : Scholastic, 2017
ISBN 9781407186603
PPN 417378947
Genre stripverhaal - detectiveroman - humoristische roman
Thematrefwoord Politieagenten
Taal Engels

Relaties/Serie

Dog Man [Engels]
Boek

Dog Man [Engels] (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Dav Pilkey