Lucht in je gezin
Boek

Lucht in je gezin het stiltedoeboek voor ouder en kind ([2018])/ auteur: Mirjam van der Vegt, illustraties: Jonna van Pelt ; overige tekeningen: Jaelle van Pelt, Jana Wijnbeek, Luuk van der Lugt, Mees van der Lugt, Tim Schreurs

Wat heb jij vandaag gedaan in de buitenlucht? Hoe merkte je dat God erbij was? Uitleg van ruim vijftig testjes, tekenopdrachten en speloefeningen om tot rust te komen, Gods kracht te beleven, te groeien en te delen. Met eenvoudige tekeningen. Voor opvoeders met kinderen van ca. 7 t/m 12 jaar.

Recensie

Dit lees- en doeboek is een musthave voor christelijke gezinnen die de tijd met hun kinderen optimaal willen benutten met het doorgeven van Bijbelwoorden. Stille tijd is hierbij een sleutelwoord. Hoe word je stil en ontspannen? Welke oefeningen helpen daarbij? Hoe kun je de ruimte die dan ontstaat vullen met God, met Zijn Woord en Zijn kracht? Welke dingen wil je als individu leren en doorgeven? Hoe kun je elkaar als gezinslid respecteren en waarderen, juist in je relatie met God? Een waardevol boek vol adviezen en handvatten rond thema's als Ontspannen, Gods kracht beleven, Groeien en delen. In elk hoofdstuk staan ook praktische tekenopdrachten van een tekentherapeute, die goed aansluiten op de tekst en de opdrachten van de schrijfster ondersteunen. De schrijfster is een bekende stiltecoach en zet haar expertise in om gezinnen te helpen om in de hectiek van nu stilte in te bouwen voor elkaar als gezin, om geloofsoverdracht mogelijk te maken. Geschreven voor de positief-christelijke doelgroep, voor ouders, kinderen en kinderwerkers. Keurig verzorgde uitgave met een kleurrijke lay-out en lijntekeningen met verschillende steunkleuren. Voor opvoeders met kinderen van ca. 7 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789023954965 | 96 pagina's

Titel Lucht in je gezin : het stiltedoeboek voor ouder en kind
Auteur Mirjam van der Vegt
Secundaire auteur Jonna van Pelt
Type materiaal Boek
Uitgave [Utrecht] : Boekencentrum, [2018]
Overige gegevens 96 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
ISBN 9789023954965
PPN 417074344
Rubriekscode 433.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Godsdienstige opvoeding
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Godsdienstige opvoeding