Escape plan 2: Hades
DVD

Escape plan 2: Hades ([2018])/ directed by Steven C. Miller

Ray Breslin heeft de leiding over veiligheidsspecialisten die mensen bevrijden uit gevangenissen. Als zijn vertrouweling Shu Ren na een kidnapping in een maximaal beveiligde gevangenis terechtkomt zet Ray alles op alles om hem vrij te krijgen.

Recensie

Vervolg op de actiethriller 'Escape plan'* (2013), ditmaal geregisseerd door Steven C. Miller (First kill; Marauders). Sylvester Stallone herneemt zijn hoofdrol, Arnold Schwarzenegger ontbreekt. Ray Breslin (Stallone) is een expert op het gebied van (gebouw)beveiliging. Hij heeft een topklasse beveiligingsteam opgericht dat ingehuurd kan worden voor klussen. Wanneer zijn partner Shu Ren (Huang Xiaming) vermist raakt, blijkt dat hij gevangen wordt gehouden in een ultramoderne gevangenis die Hades heet en als bijnaam 'The Zoo' heeft omdat de gevangenen er als beesten behandeld worden. Breslin moet een plan bedenken om de gevangenis binnen te komen en er samen met Ren weer levend uit te ontsnappen. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch, maar er staat al een deel 3 gepland.

Specificaties

Engels | 8719372006900

Titel Escape plan 2: Hades
Uniforme titel Escape plan 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Steven C. Miller ; Sylvester Stallone ; Dave Bautista
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch Filmworks, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (101 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Huang Xiaming, Jaime King. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Emmett/Furla/Oasis Films, (c)2018
ISBN 8719372006900
PPN 418838887
Genre thriller
Taal Engels