The team. Seizoen 2
DVD

The team. Seizoen 2 ([2018])/ Mai Brostrøm

Na de moord op zes personen in een Deens moerasgebied wordt een Europees politieteam samengesteld om deze zaak op te lossen.

Recensie

Seizoen 2 van een internationale coproductie. In een pension in een Deens moerasgebied worden zes vermoorde mensen gevonden, waaronder twee Belgische zussen die contact hadden met een extremistische militie. Alleen een jonge Syrische vrouw heeft weten te ontsnappen en is nu spoorloos. Europol stelt een internationaal onderzoeksteam samen, dat bestaat uit de Deense rechercheur Nelly Winther (Marie Bach Hansen), de Duitse commissaris Gregor Weiss (Jürgen Vogel) en de Belgische terreurexpert Paula Liekens (Lynn Van Royen). Dit Joint Investigation Team stuit op banden met een internationaal netwerk in illegale kunsthandel. De opnamen zijn gemaakt in onder meer Denemarken, Oostenrijk en België, alle personages spreken in eigen land hun eigen taal en bij internationale contacten Engels. Een groots opgezette, harde serie met topacteurs. Acht afleveringen.

Specificaties

Overige talen | 5407003481310

Titel The team. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kasper Gaardsøe ; Jannik Johansen ; Marie Bach Hansen ; Jürgen Vogel ; Lynn Van Royen
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2018]
Overige gegevens 3 dvd-video's (8 × 60 min) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen. - Regisseurs: Kasper Gaardsøe, Jannik Johansen. - Engels, Deens, Duits, Arabisch en Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieminiserie: België : Network Movie, (c)2018
ISBN 5407003481310
PPN 419101039
Genre thriller
Taal Overige talen

Relaties/Serie

Lumière series
DVD

Lumière series (2011-...)

vol.
Uitgeleend