Snoopy and Charlie Brown
Boek

Snoopy and Charlie Brown the peanuts movie (2016)/ adapted by Fiona Davis from the original screenplay by Craig Schulz, Bryan Schulz and Cornelius Uliano, development editor: Sarah Silver ; illustrations: Judy Brown

Charlie Brown wordt verliefd op een nieuw meisje dat in zijn straat is komen wonen. Hij probeert van alles om haar aandacht te trekken. Met kleurenfoto's uit de film, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

'Popcorn ELT Readers' zijn boekjes om te leren lezen met verhalen en afbeeldingen uit animatiefilms. Dit boekje is gebaseerd op de animatiefilm 'The Peanuts Movie' uit 2015. Na een introductie van de personages en een aantal te leren nieuwe woorden, wordt het verhaal van de film in uitgeklede vorm verteld. Ondanks het lage leesniveau blijft het oorspronkelijke verhaal redelijk goed in tact. Natuurlijk gaat er ook het nodige verloren uit een film van anderhalf uur. Vooral de emotionele kant ontbreekt, maar de focus ligt uiteraard op Engels leren lezen. De afbeeldingen zijn soms wat donker en klein afgedrukt. Achter in het boekje zijn nog wat extra's opgenomen, zoals spelletjes, informatie over Minnesota en een rollenspel. Daarnaast bevat het boekje een audio-cd om te helpen met de uitspraak en kunnen leraren extra ondersteunend materiaal downloaden. Daardoor is het ook goed klassikaal te gebruiken. Dit is een leuke titel om meeliftend op een populaire animatiefilm kinderen te stimuleren bij het leren van de Engelse taal. Niveau: Early Beginner Level 1, 200 hoofdwoorden. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Engels | 9781910173510 | 32 pagina's

Titel Snoopy and Charlie Brown : the peanuts movie
Uniforme titel Blue SkyTM Studios
Auteur Fiona Davis
Secundaire auteur Charles M. Schulz ; Craig Schulz ; Sarah Silver ; Judy Brown
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, 2016
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm - cd
Annotatie Based on the Peanuts comic strip created by Charles M. Schulz. - Titelpagina vermeldt: Blue SkyTM Studios
ISBN 9781910173510
PPN 404060404
Taal Engels

Relaties/Serie

Popcorn ELT readers. Level 1 : early beginner
Boek

Popcorn ELT readers. Level 1 : early beginner (2011-...)

vol.
Uitgeleend