Star Wars ®: the last jedi
Boek

Star Wars ®: the last jedi ([2018])/ Jason Fry, gebaseerd op een verhaal van Rian Johnson ; vertaling [uit het Engels]: Bert Bakker en Piet Janssens

Achtste Star Wars-episode waarin Rose en Finn proberen in te breken bij hun grote vijand Snoke, de leider van de First Order, terwijl de vloot van generaal Hux en Kylo Ren het verzet in een hoek heeft gedreven.

Aanwezigheid

Recensie

Het vervolg op de zevende Star Wars-episode 'The Force awakens'. In hun strijd tegen de duivelse First Order (die aast op alleenheerschappij in het helaal) moet het verzet de strijd aanbinden met de vloot van generaal Hux en Kylo Ren. Omdat het verzet daarbij in een hoek wordt gedreven, gaan Rose en Finn op zoek naar een handige hacker om hen te helpen in te breken bij Snoke, de opperbevelhebber van de vijandelijke troepen. Ondertussen komt er hulp uit onverwachte hoek, want Luke Skywalker, de laatste Jedi (magische ridder) uit de titel, blijkt nog in leven te zijn... Een bonte mix van actie, romantiek en Force-filosofie, totaal onbegrijpelijk voor wie niet is ingevoerd in de personages en de mythologie van de uitgebreide Star Wars-sage. Voor een zeer specifieke - maar grote - doelgroep dus, voor wie dit redelijk goed geschreven boek een mooie aanvulling op de gelijknamige en zeer succesvolle film uit 2017 zal vormen.

Specificaties

Nederlands | 9789024582525 | 397 pagina's

Titel Star Wars ®: the last jedi
Uniforme titel The last Jedi
Auteur Jason Fry
Secundaire auteur Rian Johnson ; Bert Bakker ; Pieter Janssens
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2018]
Overige gegevens 397 pagina's - 21 cm
Annotatie Op omslag: De uitgebreide versie - Vertaling van: Star Wars: the last jedi
ISBN 9789024582525
PPN 418999295
Genre science-fiction
Taal Nederlands