Scherven brengen geluk
Boek

Scherven brengen geluk (2018)/ Jill Mansell, vertaling [uit het Engels] Marja Borg

De 17-jarige Lola krijgt van haar schoonmoeder een groot geldbedrag als zij haar vriendje verlaat; uit geldnood stemt zij toe. Tien jaar later komt zij haar oude liefde weer tegen.

Aanwezigheid

Recensie

De jonge Lola (17) krijgt een aanlokkelijk aanbod van haar schoonmoeder: indien ze haar vriendje verlaat, krijgt ze van haar een grote smak geld. Ze heeft de centen op dat moment hard nodig en besluit op het aanbod in te gaan. Tien jaar later komt ze haar oude geliefde weer tegen; Lola is op slag weer verliefd. Helaas: de gevoelens zijn niet wederzijds, maar daar laat het zelfverzekerde meisje zich niet van weerhouden. Naast alle liefdesperikelen komt Lola ook nog een oude bekende tegen die haar leven op zijn kop zet. Het zeventiende boek van de schrijfster, die het opnieuw voor elkaar heeft gekregen om een sympathiek, onderhoudend en humoristisch verhaal te schrijven. Het barst van de verschillende verhaallijnen, maar het geheel wordt nooit te verwarrend of te ongeloofwaardig. Pocketeditie, kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789024580224 | 334 pagina's

Titel Scherven brengen geluk
Auteur Jill Mansell
Secundaire auteur Marja Borg
Type materiaal Boek
Editie Achtste druk;
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2018
Overige gegevens 334 pagina's - 20 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Amsterdam : Sijthoff, 2008 - Vertaling van: An offer you can't refuse. - London : Headline Review, 2008
ISBN 9789024580224
PPN 413293955
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Nederlands