3 bijzzzonder spannende avonturen! 2
Boek

3 bijzzzonder spannende avonturen! 2 ([2017?])

Drie voorleesverhaaltjes over Maya de bij en haar vriendjes. Rond de bijenkorf en de bloemenweide beleven ze allerlei avonturen. Met felgekleurde illustraties, gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Drie voorleesverhaaltjes over belevenissen van de bij Maya, bekend van televisie, in een handzame kleurrijke uitgave met harde kaft. Voorin worden op drie pagina's de hoofdpersonen voorgesteld, naast Maya en haar vriendje Willy zijn dat de bijenkoningin, juffrouw Cassandra en de sprinkhaan Flip, de superslimme vlieg Barry en de verlegen regenwurm Max. De verhaaltjes, 'De vreemdeling', 'Schijn bedriegt' en 'De schone slaper', zijn gebaseerd op afleveringen van de animatieserie. De vrij uitgebreide tekst, die gemiddeld de helft van de pagina's beslaat, wordt aangevuld met beelden uit de serie. De verhaaltjes en illustraties met de kleine heldin Maya in de hoofdrol zijn gebaseerd op de remake in 3D van de Japanse tekenfilmserie uit de zeventiger jaren van de vorige eeuw. Ze zijn ook op dvd uitgebracht. Commerciële uitgave, geschikt om voor te lezen aan kinderen die mogelijk via de filmpjes hebben kennisgemaakt met het bijtje. In dezelfde uitvoering verschenen nog twee uitgaven*. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462772656 | 103 pagina's

Titel 3 bijzzzonder spannende avonturen! 2
Uniforme titel De vreemdeling Schijn bedriegt De schone slaper
Secundaire auteur Waldemar Bonsels ; Michael Stokes
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle : Studio 100, [2017?]
Overige gegevens 103 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Uitgave gebaseerd op de tv serie met gelijknamige titel, in samenwerking met Michael Stokes, Joël Couttausse, Pascal Stervinou, Nicolas Gallet, John Van Bruggen, Delphine Maury, Nicolas Chretien, Philippe Clerc - Uitgave is gebaseerd op de boeken "De avonturen van Maya de Bij" en "Hemelvolk", geschreven door Waldemar Bonsels - Bevat: De vreemdeling ; Schijn bedriegt ; De schone slaper
ISBN 9789462772656
PPN 412534061
Thematrefwoord Insecten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

3 bijzzzonder spannende avonturen!
Boek

3 bijzzzonder spannende avonturen! (2017-...)

vol. 2
Uitgeleend
Maya
Boek

Maya (2013-...)

vol.
Uitgeleend