Fortnite
Boek

Fortnite hoe word je de beste speler : een onofficiële gids : met deze tips & trucs bereik je de top! ([2018])/ tekst: Damien Kuhn, vertaling [uit het Frans]: Alexander van Kesteren ; redactie en productie: Asterisk*

Hoe word je de beste speler van de game Fortnite? Bekijk de vele tips en trucs en bereik de top. Met veel gekleurde schermafbeeldingen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Fortnite is een populair online computerspel dat je met anderen speelt. Wereldwijd zijn er meer dan 40 miljoen spelers. Gratis te downloaden op pc, Apple, spelcomputer, iOS, Android. Deze Battle Royale begint met honderd spelers. Doel is om als enige over te blijven. Je springt uit een bus op een eiland, wordt aangevallen door andere spelers en De Storm. De speler verdedigt zich met wapens en bouwwerken. Het spel is officieel vanaf 12 jaar, maar wordt ook door jongere kinderen (vanaf 8 jaar) gespeeld. Het heeft een vrolijk uiterlijk, geen zombies, geen bloed. Er wordt behoorlijk geschoten. In dit boek staan tips en trucs om zo goed mogelijk te overleven. De lezer leert o.a. op welk moment welk wapen gebruikt kan worden en hoe hij bouwwerken maakt, zoals tenten en overkappingen. Acht hoofdstukken, zoals Voordat je begint, De kaart en Gevechten winnen. Heel veel - vrij donkere - schermafbeeldingen. Te gebruiken vanaf seizoen 4 (sept. 2018 seizoen 5). Ook verschenen 'Fortnite, Battle Royale, hoe word je #1' en 'Hoe word je een pro?'*. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000366156 | 80 pagina's

Titel Fortnite : hoe word je de beste speler : een onofficiële gids : met deze tips & trucs bereik je de top!
Auteur Damien Kuhn
Instelling /Asterisk*, Amsterdam
Secundaire auteur Alexander van Kesteren
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2018]
Overige gegevens 80 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Fortnite : le guide de jeu : un guide non officiel. - Paris : 404 éditions
ISBN 9789000366156
PPN 419222871
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Fortnite (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Videospelen