De complete Calhoun saga. I
Boek

De complete Calhoun saga. I (juli 2018)/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels]: Els Papelard

Bundeling van de eerste drie delen over de Calhoun-zusjes: de kordate Catherine, de praktische Amanda en de dromerige Lilah.

Aanwezigheid

Recensie

Bundeling van de drie eerste romans* ('Catherine', 'Amanda' en 'Lilah') rond de vier zusjes Calhoun. De overige twee ('Suzanna' en 'Megan') zijn gebundeld in deel 2 van deze saga**. De Towers, het grote oude familiehuis met de prachtige tuin waarin je zo heerljk kunt verdwalen, is al generaties lang het hart van de familie Calhoun. Voor de kordate Catherine die zeer tegen de zin van hun tante Coco een garage runt, maar ook voor koppige, praktische Amanda, die voor alles wel een lijstje heeft, en voor Lilah, de droomster, gevoelig voor stemmingen en intuïtief. En voor Suzanna, de oudste van de vier, die er met haar twee kinderen woont. Geen van hen zou er ook maar aan denken om afstand te doen van het huis, ook al moet er nog zoveel aan gebeuren, waarvoor ze het geld niet hebben. Alleen tante Coco denkt er anders over en dat zorgt voor de nodige problemen, te beginnen met de komst van een zekere Trenton St. James. Die zijn zinnen op de Towers heeft gezet. Elk deel wordt voorafgegaan door een bijgewerkte stamboom. Pocket met kleine druk en smalle zijmarges.

Specificaties

Nederlands | 9789034737656 | 510 pagina's

Titel De complete Calhoun saga. I
Uniforme titel Catherine Amanda Lilah
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Els Papelard
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, juli 2018
Overige gegevens 510 pagina's - 18 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Bevat: Catherine. - Vertaling van: Courting Catherine - New York : Silhouette Books, (c)1991. - Oorspronkelijke titel: Onverwacht charmant. - 1992. - (Harlequin Jasmijn ; 955) ; Amanda. - Vertaling van: A man for Amanda. - New York : Silhouette Books, (c)1991. - Oorspronkelijke titel: Fascinerend en fataal. - 1992. - (Intiem ; nr. 487) ; Lilah. - Vertaling van: For the love of Lilah. - New York : Silhoutte Books, (c)1991. - Oorspronkelijke titel: Maanverlichte golven. - 1992. - (Baccara ; 29)
ISBN 9789034737656
PPN 419002316
Genre romantische verhalen - familieroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De complete Calhoun saga
Boek

De complete Calhoun saga (2018-...)

vol. 1-3
Uitgeleend
Nora Roberts
Harlequin Nora Roberts
Boek

Harlequin Nora Roberts (2017-...)

vol. 37
Uitgeleend
Nora Roberts
De complete Calhoun Saga
Boek

De complete Calhoun Saga (2008)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Nora Roberts