Salamander. Seizoen 2
DVD

Salamander. Seizoen 2 ([2018]), regie Frank Van Mechelen

Na de moord op een politieke balling uit Kitangi begint hoofdinspecteur Paul Gerardi een onderzoek. Hij ontdekt een samenzwering van leden van de ontbonden organisatie 'Salamander'.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 van een Vlaamse thrillerserie, opnieuw geregisseerd door Frank Van Mechelen (Aspe; W. : Witse de film) en Filip Peeters in de hoofdrol. In de Brusselse Matangewijk waar veel mensen van Afrikaanse afkomst wonen wordt een politieke balling uit het ministaatje Kitangi - ooit een Belgische kolonie - vermoord. Hoofdinspecteur Paul Gerardi, een gedreven en eigengereide man, ontdekt een verband met het bezit van diamantmijnen in het staatje. Hij vermoedt dat leden van 'Salamander', een ontbonden geheime organisatie van zeer machtige personen in België, hierbij betrokken zijn. Wanneer Gerardi dieper in de zaak duikt, lopen zijn eigen leven en ook dat van zijn dochter Sofie (Violet Braeckman) gevaar. Tien afleveringen.

Specificaties

Nederlands | 5413952193440

Titel Salamander. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Frank Van Mechelen ; Filip Peeters ; Violet Braeckman ; Ward Hulselmans
Type materiaal DVD
Uitgave [Aalst] : Segunda, [2018]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 47 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Filip Peeters, Violet Braeckman, Boris Van Severen. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie voor Één: België : Skyline, 2018
ISBN 5413952193440
PPN 419152377
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Salamander
DVD

Salamander (2013-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend