DIY met BiBi
Boek

DIY met BiBi (november 2018)

Bib (ca. 10), bekend van haar YouTube filmpjes, legt uit hoe je een marshmallow-lolly maakt, een snoeprits-tasje, meloennagels en sorbetslijm. Stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's van vijftig ideeen, met soms een QR-code voor filmpjes. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bibi (ca. 10), een meisje dat op YouTube DIY (Do-it-yourself) fimpjes plaatst, geeft in dit boek vijftig DIY-ideeën voor knutsels, recepten en ook beautytips. Een aantal hiervan zijn nieuw, de andere zijn haar favoriete DIY's van YouTube (voorzien van de QR-code, om de filmpjes op te zoeken). Haar ideeën zijn origineel en vaak grappig, zoals dino plantenbakken, een mega-Oreo en meloennagels. Elke beschrijving begint met een paginagrote kleurenfoto van een stralende en enthousiaste Bibi met het eindresultaat, waarna de stap-voor-stapbeschrijving in tekst en kleine foto's volgt. Hierdoor zijn Bibi's ontwerpen gemakkelijk na te maken. Bij elk idee geeft een klok aan, hoe lang je bezig bent met de activiteit. Achter in het boek staan acht challenges beschreven, die je met je vrienden kunt doen. Door het hele boek heen vind je pagina's met weetjes over Bibi, zodat je haar (nog) beter leert kennen. Het boek is speels en kleurrijk uitgevoerd, met veel foto's en ook vrij drukke (pastelkleurige) achtergronden (o.a. ruitjes.) Een leuke uitgave met stevig omslag met inspirerende ideeën om creatief aan de slag te gaan, ook als je nog geen fan van Bibi bent. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048845903 | 128 pagina's

Titel DIY met BiBi
Auteur Bibi
Secundaire auteur Simon Lenskens ; Nynke de Groot ; Sarah Sikkel ; Nadiene Toby ; Luna wong Lun Hing
Type materiaal Boek
Editie Derde druk;
Uitgave Amsterdam : moon, november 2018
Overige gegevens 128 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: "50 ideeën om zelf te maken van youtube-sensatie BiBi" - Het colofon vermeldt: "Omslagfoto's en foto's binnenwerk: Simon Lenskens" en "Teksten: Nynke de Groot, Sarah Sikkel, Nadiene Toby en Luna Wong Hun Hing" - 1e druk: september 2018
ISBN 9789048845903
PPN 418962391
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid