Broer & Zus
Boek

Broer & Zus ([2018])/ Rocio Bonilla, Nederlandse tekst [uit het Spaans vertaald] van Mariella Manfré

Omkeerprentenboek over een klein broertje en een grote zus. Hij vindt haar bazig en saai en een pestkop, en zij vindt hem een irritante klier die al haar spullen stukmaakt. Maar ze vinden elkaar ook grappig en lief. Prentenboek met grappige, dynamische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Omkeerboek over een klein broertje en zijn grote zus... én over een grote zus en haar kleine broertje. Broertje vindt zijn zus stom. Ze is een vervelende neushoorn. Ze is bazig en saai én ze is een pestkop, maar er zijn ook momenten dat ze lief is. Broer en zus zijn is eigenlijk best leuk. Zus vindt haar broertje stom. Hij is een irritant aapje. Hij zit aan haar spullen en hij maakt alles stuk én hij is een klier, maar hij maakt haar ook vaak aan het lachen. Zus en broer zijn is eigenlijk best leuk. Grappig prentenboek over de relatie tussen een broer en een zus, gezien vanuit beider oogpunt en met een verrassende middenpagina waar de twee verhalen samenkomen. Geïllustreerd in zachte tinten waarbij de illustraties het verhaal vertellen; de enkele regels tekst per twee pagina's, soms wat groter gezet, voegen het nodige toe. De gevoelens zijn heel herkenbaar en dat maakt dit boek geschikt voor iedereen met een zus of broer. Voorlezen aan kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789051166750

Titel Broer & Zus
Uniforme titel Zus & Broer Zus en Broer Broer en Zus
Auteur Rocio Bonilla
Secundaire auteur Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Uitgave Rijswijk : De Vier Windstreken, [2018]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaling van: Hermanos! - Alzira : Edicions Bromera, (c)2018 - Keerdruk met: Zus & Broer. - 24 ongenummerde pagina's
ISBN 9789051166750
PPN 418781249
Thematrefwoord Broers ; Zussen
Taal Nederlands