On a roadtrip
Boek

On a roadtrip ontdek Zuid-Europa met je (huur)auto (mei 2018)/ tekst Alexandra Gossink, Anja Siderius, Corno van den Berg, Luc Hoornaert, Marleen Veldhorst, eindredactie Lisette Dirks ; fotografie Karo Krassel, Marie Monsieur, Hans Zeegers, Ilse Ouwens, Dana-Romina Photography, Corno van den Berg, Jelle Oostrom, Shutterstock ; cartografie Van Oort redactie & kartografie

Reisgids voor het maken van zes roadtrips door het zuiden van Europa. Zelf te rijden toeristische routes door Spanje, Portugal, Frankrijk, Italie en Kroatie.

Aanwezigheid

Recensie

Boeken over roadtrips vertellen vaak over een bijzondere reis die iemand maakte. Dit boek niet. Met deze reisgids kun je zelf op een roadtrip gaan door het zuiden van Europa: door Andalusië en de Algarve, langs de kust van Kroatië, van Nice naar Noord-Italië en over Kreta en Sicilië. Toeristische routes die je in je (huur)auto rijdt; in je eigen tempo, stoppend waar en wanneer je maar wilt. Om zorgeloos op stap te kunnen, zijn er eerst nuttige tips om de juiste huurauto te kiezen. Daarna volgen de zes roadtrips, telkens opgedeeld in drie of vier etappes. Elk etappe beschrijft hoe je moet rijden en welke uitstapjes je onderweg kunt maken; van leuke strandjes tot bijzondere gebouwen en aangevuld met tips voor adresjes waar het goed eten en slapen is. Per roadtrip is er een routekaartje met de belangrijkste plaatsen en een handig overzicht van de regels en gewoontes voor het autorijden in dat land. Een originele reisgids voor roadtrippers van alle leeftijden. Zonnig vormgegeven met pastelkleurige pagina's en veel sfeerfoto's. Per roadtrip een index met plaatsen en bezienswaardigheden.

Specificaties

Nederlands | 9789057678691 | 144 pagina's

Titel On a roadtrip : ontdek Zuid-Europa met je (huur)auto
Auteur Alexandra Gossink
Instelling /Van Oort Redactie en Kartografie, Almere
Secundaire auteur Anja Siderius ; Corno van den Berg ; Luc Hoornaert ; Marleen Veldhorst ; Lisette Dirks ; Karo Krassel
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Rotterdam : mo'media, mei 2018
Overige gegevens 144 pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Met index
ISBN 9789057678691
PPN 418057958
Rubriekscode Europa 992
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Autotochten; Zuid-Europa
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Europa, Autotochten