Rozet is op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei 2024) gesloten
Liefdeskriebels
Boek

Liefdeskriebels avonturen van een niet-zo-geheime datingramp ([2018])/ Rachel Renée Russell, in samenwerking met Nikki Russell en Erin Russell ; vertaling [uit het Engels]: Mechteld Jansen

Het is bijna zomervakantie. Nikki wil allerlei leuke dingen gaan doen met haar vriendinnen en haar vriendje Brandon. Maar dan komt er een nieuwe jongen op school die heel erg geïnteresseerd is in Nikki. Wat moet ze doen? Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit twaalfde deel van de serie 'Dagboek van een muts'* bereiden de meiden zich voor op de zomervakantie. Nikki wil allerlei leuke dingen gaan doen met haar vriendinnen en haar vriendje Brandon. Maar dan komt er een nieuwe jongen op school die heel erg geïnteresseerd is in Nikki. Wat moet ze doen? De tekst oogt handgeschreven; sommige woorden zijn in hoofdletters en/of in vet of cursief gedrukt. Met stripachtige zwart-wittekeningen die onlosmakelijk met de tekst verbonden zijn. Inhoudelijk heeft de serie weinig om het lijf, maar de uitvergrote situaties zijn humoristisch en herkenbaar voor tienermeiden. De serie is populair en verschijnt in het Engels als 'Dork diaries'. Naast de twaalf delen zijn er twee extra boeken, over het hebben/invullen van een dagboek. Achterin staat beknopte informatie over de auteur en de serie. Er staat een stukje achterin over de nieuwe serie 'De avonturen van Max Kruimel', over een van de bijfiguren uit deze serie. Vooral voor meisjes vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026145940 | 262 pagina's

Titel Liefdeskriebels : avonturen van een niet-zo-geheime datingramp
Auteur Rachel Renée Russell
Secundaire auteur Nikki Russell ; Mechteld Jansen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2018]
Overige gegevens 262 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Tales from a not-so-secret crush catastrophe. - New York : Aladdin, 2017. - (Dork diaries ; 12)
ISBN 9789026145940
PPN 418746427
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Verliefdheid ; Dagboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dagboek van een muts
Boek

Dagboek van een muts (2011-...)

vol. 12
Uitgeleend
Rachel Renée Russell