Op reis met Mega Mindy
DVD

Op reis met Mega Mindy ([2018])

Vier avonturen van de verlegen politieagente Mieke. Als de nood aan de man komt verandert zij in de superheldin Mega Mindy. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

De televisieserie* van Studio 100 over Mega Mindy liep van 2006-2013 met in de hoofdrol zangeres en (musical)actrice Free Souffriau. De verlegen politieagente Mieke werkt op het politiebureau van een slaperig stadje en is stiekem verliefd op haar collega Toby (Louis Talpe). Haar chef, commissaris Migrain, is een bullebak met veel eigendunk. Dankzij de uitvindingen van haar opa verandert Mieke zo nu en dan, maar wel voor korte tijd, in 'Mega Mindy', een superheldin met masker en cape. Zo lost ze de zaken op waar de commissaris geen raad mee weet. Het gaat om onschuldige en simpele misdaden, de sfeer is vriendelijk en doet denken aan 'Samson en Gert'. De dvd bevat vier afleveringen uit 2007-2009. In 'Het Egyptische masker' worden de cellen van het politiebureau gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Fred en Remco zijn aangenomen als beveiligingsbeambten, maar zijn zij wel te vertrouwen? In 'Last minute' gaan commissaris Migrain en opa en oma Fonkel mee op een vijfdaagse reis naar Egypte. Mieke blijft achter op het politiebureau want ze vertrouwt de reis niet, maar Migrain wil niet naar haar luisteren. Uitgezonden door Ketnet en Zappelin. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5051083134200

Titel Op reis met Mega Mindy
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Free Souffriau ; Louis Talpe
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 150 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Free Souffriau, Louis Talpe, Fred van Kuijk, Nicky Langley. - Nederlands gesproken, Frans nagesynchroniseerd - Videoversie van de film: België : Studio 100 - Bevat: 1. Het Egyptische masker ; 2. De tombe van Djenghis Khan ; 3. Last Minute ; 4. Zwembad - Bevat eveneens: Bonusclip: Whoppa! (K3)
ISBN 5051083134200
PPN 419291482
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Helden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Mega Mindy
DVD

Mega Mindy (2007-...)

vol.
Uitgeleend