L.M. Montgomery's Anne of Green Gables 3
DVD

L.M. Montgomery's Anne of Green Gables 3 fire & dew ([2018])/ directed by John Kent Harrison

Anne is verhuisd naar Charlottetown om de opleiding tot onderwijzeres te volgen. Ze heeft moeite te wennen aan haar nieuwe omgeving en maakt zich zorgen om Marilla en Matthew. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Derde en laatste deel* van een nieuwe verfilming van het klassieke kinderboek uit 1908 van Lucy M. Montgomery. Het weesmeisje Anne (opnieuw Ella Ballentine) is geadopteerd door broer en zus Matthew en Marilla Cuthbert en woont bij hen op de boerderij op Prins Edwardeiland. Inmiddels is ze een jaar of vijftien. Aangemoedigd door haar nieuwe lerares Miss Stacy (Natalie Lisinska) werkt ze hard om toegelaten te worden op de opleiding tot onderwijzeres in Charlottetown en ze weet ook een studiebeurs te krijgen. Ze heeft moeite te wennen aan haar nieuwe leven en ze maakt zich zorgen om Marilla en Matthew die kampen met een verslechterende gezondheid en die wegens financiële problemen misschien hun boerderij moeten verkopen. Haar relatie met Gilbert Blythe, haar oud-klasgenoot en concurrent, verdiept zich. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Engels | 8711983967779

Titel L.M. Montgomery's Anne of Green Gables 3 : fire & dew
Uniforme titel Anne of Green Gables 3 Fire & dew Fire and dew
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur John Kent Harrison ; Ella Ballentine ; Sara Botsford ; Martin Sheen ; L.M. Montgomery
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Ella Ballentine, Sara Botsford, Martin Sheen. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op een boek van L.M. Montgomery - Videoversie van de film: Canada : Breakthrough Entertainment, (c)2017
ISBN 8711983967779
PPN 419290818
Genre historische roman
Thematrefwoord Weeskinderen ; Canada; 19e eeuw
Taal Engels