Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Argentinië
Boek

Argentinië ([2018])/ tekst: Juan Garff, met bijdragen van Rolf Seeler en Yvonne Kienesberger ; vertaling [uit het Duits]: Johan de Bakker, Jaap Deinema, Michiel Gussen, Lara M. Harmans, Ron de Heer, Mariëlle Lam, Dominique van der Lingen, Jacqueline Toscani (allen: de Redactie Boekverzorgers, Amsterdam) ; herziening: Amir Andriesse, Diemen ; eindredactie: Machiel Rebergen, Amsterdam

Aanwezigheid

Recensie

De Wereldreisgidsen van de ANWB zijn fraai uitgevoerd en hebben per 2016 een nieuw omslag. Ze bevatten heel veel praktische informatie, zijn gedrukt op stevig papier en de vele kleurenfoto's zijn up-to-date en van goede kwaliteit. De eerste 73 pagina's van de gids geven achtergrondinformatie over geschiedenis, politiek, cultuur en natuur van Argentinië. Daarna volgen nog zo'n dertig pagina's praktische informatie: websites, tips voor reizen, communicatie en budget. Het reisgedeelte behelst Buenos Aires en omgeving, de pampa en het achterland, de Patagonische kust en Tierra del Fuego, de Patagonische Andes, Cuyo, het noordwesten en tenslotte Mesopotamia en de Chaco-wouden. De gids is overzichtelijk ingedeeld, het lettertype is klein. De informatie over hotels, restaurants, transport en prijzen is gedetailleerd en actueel genoeg. Structuur en lay-out zijn helder en aantrekkelijk. Er zijn bovendien tientallen themapagina's en achterin betere landkaarten dan in soortgelijke boeken. Op het uitklapbare omslag overzichtskaarten. Kwaliteit en variatie garanderen een plaats naast de vele andere gidsen voor Argentinië. Met register en grote uitneembare kaart.

Specificaties

Nederlands | 9789018043957 | 512 pagina's

Titel Argentinië
Auteur Juan Garff
Instelling /Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB
Secundaire auteur Rolf Seeler ; Johan de Bakker ; Amir Andriesse ; Machiel Rebergen
Type materiaal Boek
Editie Derde, herziene druk;
Uitgave [Den Haag] : ANWB, [2018]
Overige gegevens 512 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 20 cm
Annotatie Cartografie: (c) DuMont Reisekartografie - 1e druk Nederlandse uitgave: 2009 - Met register - Vertaling van: Argentinien. - 3. Auflage. - Ostfildern : DuMont Reise, 2018. - (Dumont Reise-Handbuch)
ISBN 9789018043957
PPN 417048165
Rubriekscode Argentinië 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Argentinië; Reisgidsen ; Falklandeilanden
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Argentinië

Relaties/Serie

Reizen magazine wereldreisgids
Boek

Reizen magazine wereldreisgids (2008-...)

vol.
Uitgeleend