The last ship. Seizoen 4
DVD

The last ship. Seizoen 4 ([2018])/ Hank Steinberg

Mike Slattery, de nieuwe kapitein van 'USS Nathan James', ontdekt dat het virus nu de voedselvoorraad bedreigt en dat de wereldbevolking opnieuw het risico loopt uit te sterven.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie (2014-), gebaseerd op het gelijknamige boek van William Brinkley*. Door een pandemie van een onbekend virus is de wereldbevolking zwaar getroffen. Op de torpedojager 'USS Nathan James' van de Amerikaanse marine zit een niet besmette bemanning van ruim tweehonderd mannen en vrouwen die een vaccin moeten ontwikkelen. Inmiddels is een vaccin gevonden tegen 'de rode griep' en begint de overheid van de VS met de wederopbouw. Tom Chandler (Eric Dane) moet zijn status als kapitein opgeven en besluit op een Grieks eilandje te gaan leven, vergezeld door zijn familie. Mike Slattery (Adam Baldwin), de nieuwe kapitein van de Nathan James, ontdekt dat het virus nu de voedselvoorraad bedreigt en dat de wereldbevolking opnieuw het risico loopt uit te sterven. In de VS werd de serie goed ontvangen. 10 afleveringen.

Specificaties

Engels | 5051888232316

Titel The last ship. Seizoen 4
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Paul Holahan ; Eric Dane ; Adam Baldwin ; William Brinkley
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video Benelux, [2018]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Eric Dane, Adam Baldwin. - Regisseurs onder anderen: Paul Holahan. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in verschillende talen, waaronder Nederlands - Gebaseerd op het gelijknamige boek van William Brinkley - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : TNT Originals Inc., (c)2017
ISBN 5051888232316
PPN 417588062
Genre science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

The last ship
DVD

The last ship (2015-2019)

vol. Seizoen 4
Uitgeleend