Vervlochten harten
Boek

Vervlochten harten 4 historische liefdesverhalen : een novellebundel ([2018])/ Karen Witemeyer, Mary Connealy, Regina Jennings, Melissa Jagears, vertaling [uit het Engels]: Tobya Jong

Vier korte liefdesverhalen die zich afspelen tussen 1883 en 1903 en bol staan van de historische etiquette en gewoonten.

Aanwezigheid

Recensie

Vier korte liefdesverhalen zijn samengevoegd in een bundel. Ze spelen zich allemaal af tussen 1883 en 1903 en staan bol van de historische etiquette en gewoonten. Grote standsverschillen kunnen echte liefde in de weg staan. Verwachtingen van ouders staan soms haaks op die van de dochter en wanneer de liefde om de hoek komt kijken, zijn de dames eigenzinnig genoeg om zelf hun keus te maken met wie ze uiteindelijk trouwen. Zo wil de jonge Maggie per se arts worden, tegen de wens van de knappe Connor in. Ambrosia helpt bij het vervoeren van kamelen, samen met soldaat Bradley. Claire gaat voor een kleine baby zorgen en wordt met haar jeugdliefde geconfronteerd. En Marianne moet een fabrieksbaantje aannemen om haar liefde aan Calvin te tonen. Vier romantische novellen, die alle vier voorspelbaar zijn wat betreft hun afloop, maar totaal verschillend wat betreft de opbouw en het taalgebruik. Een makkelijk leesbare novellebundel, zonder spanning of spectaculaire gebeurtenissen, maar vol romantiek en happy ends. Een bundel om lekker bij weg te zwijmelen.

Specificaties

Nederlands | 9789492234445 | 412 pagina's

Titel Vervlochten harten : 4 historische liefdesverhalen : een novellebundel
Auteur Karen Witemeyer
Secundaire auteur Mary Connealy ; Regina Jennings ; Melissa Jagers ; Tobya Jong
Type materiaal Boek
Uitgave Veenendaal : Grace Publishing House, [2018]
Overige gegevens 412 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Hearts entwined. - Grand Rapids, Michigan : Bethany House Publishers, (c)2018
ISBN 9789492234445
PPN 419636994
Genre romantische verhalen - protestants milieu - verhalenbundel
Taal Nederlands