Supershetty's op tv!
Boek

Supershetty's op tv! ([2018])/ Suza Kolb, met illustraties van Nina Dulleck ; vertaling [uit het Duits]: Ingrid Buthod ; redactie en productie: Vitataal

Vrouw Veldman heeft zich opgegeven voor een wedstrijd op tv. Daarom komt er een televisieploeg naar de Bloemenhof. Choco, Koekie en Berend zijn erg enthousiast. Maar dan blijkt dat alleen Ole mee mag doen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Choco, Koekie en Berend zijn erg enthousiast als er een televisieploeg op de Bloemenhof komt. Vrouw Veldman heeft besloten mee te doen aan een wedstrijd op televisie, waarin huis- en boerderijdieren die iets bijzonders kunnen hun talent mogen laten zien. De kijkers van het programma kiezen de winnaar. De winnaar krijgt een mooi geldbedrag en daarvan wil vrouw Veldman een nieuwe stal laten bouwen. Er barst een onderlinge strijd los tussen de dieren, want ze willen allemaal wel op tv. En dan hebben ze ook nog concurrentie van de paarden van de stoeterij van Donderwolk. Zesde, los te lezen deel uit de serie 'De Ponyclub'*. Vlot leesbaar, humoristisch verhaal vanuit het perspectief van de pony's en andere dieren. Daardoor krijgen de dieren een heel eigen karakter. Originele invalshoek. Met veel kleurrijke illustraties. Korte hoofdstukken; ruime bladspiegel. Voor de paardenfans een heel toegankelijk verhaal dat veel leesplezier zal opleveren. Aantrekkelijk omslag. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048316014 | 147 pagina's

Titel Supershetty's op tv!
Auteur Suza Kolb
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Nina Dulleck ; Ingrid Buthod
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2018]
Overige gegevens 147 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Hopp, hopp, hurra!. - Bamberg : Magellan GmbH & Co. KG, 2016. - (Haferhorde)
ISBN 9789048316014
PPN 418231001
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord Televisie ; Wedstrijden ; pony's
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De ponyclub
Boek

De ponyclub (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Suza Kolb