Het spel begint
Boek

Het spel begint Botsing bij Fatal Fields & Strijd om Loot Lake ([2018])/ Devin Hunter, vertaling [uit het Engels]: Textcase, Deventer

Tijdens een spelletje Fortnite wordt Grey (12) in het spel gezogen. Pas als hij bij de beste vijf hoort, mag hij naar huis. In het spel ontmoet hij Ben. Zal het ze lukken uit het spel te ontsnappen? Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Grey (12 jaar) wil graag Fortnite spelen. Als hij dat eindelijk mag van zijn ouders, wordt hij in een gehackte versie van het spel gezogen. Daar moet hij het spel in het echt spelen. Pas als hij bij de beste vijf hoort, mag hij naar huis. Beetje bij beetje leert Grey dat hem dat alleen zal lukken als hij strategisch te werk gaat. Fortnite is een razend populaire (gratis) game waarin steeds maximaal 100 spelers de strijd aangaan op een eiland waar zij gedropt worden. In dit boek staan twee verhalen waarin de lezer Grey volgt bij zijn avonturen, maar vooral bij het leren omgaan met de strategische mogelijkheden van het spel alsof hij het spel zelf speelt. Maar omdat het om een game gaat, verloopt het verhaal nogal fragmentarisch want de game wordt game nauwgezet gevolgd. Fortnite is een interactief spel dat lastig vervangen kan worden door een leesboek. Voor lezers die Fortnite niet zelf gespeeld hebben, is het lastig te volgen. Door de grote populariteit van het spel zal het verhaal aantrekkelijk zijn voor gamende jongens. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000366378 | 215 pagina's

Titel Het spel begint : Botsing bij Fatal Fields & Strijd om Loot Lake
Uniforme titel Botsing bij Fatal Fields Strijd om Loot Lake
Auteur Devin Hunter
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Uitgave [Houten] : Van Holkema & Warendorf, [2018]
Overige gegevens 215 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Clash at Fatal Fields + en: Battle for Loot Lake. - New York : Skyhorse Publishing, 2018. - (Trapped in Battle Royale ; #1, #2)
ISBN 9789000366378
PPN 419353860
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Fortnite (computerprogramma) ; Computerspelen ; Vriendschap
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fortnite
Boek

Fortnite (2018-2019)

vol. dl. 1
Uitgeleend