Koning Eddie en de pestende poppen
Boek

Koning Eddie en de pestende poppen ([2018])/ Andy Riley, vertaald [uit het Engels] door Edward van de Vendel

De kwade Keizer Nurbizoon wordt speelgoedmaker. Hij brengt met zijn poppen vreugde in Eddieland. Maar als de maan de magische poppen tot leven brengt, staat alles op zijn kop! Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit derde deel met koning Eddie lijkt de wereld omgedraaid... De kwade Keizer Nurbizoon wordt speelgoedmaker en brengt met zijn poppen vreugde in Eddieland. De poppen vinden gretig aftrek, maar als de maan de magische poppen tot leven brengt, staat ineens alles op zijn kop! De poppen nemen de macht over, met Prinses-Nurbizoon voorop. Nanda de nar vertrekt na een hevige ruzie uit het kasteel en koning Eddie en Keizer Nurbizoon moeten zelfs samenwerken om de poppen weer stil te krijgen. Kloeke uitgave, 'graphic novel in optima forma' - vol van over elkaar buitelende, prikkelende taalgrapjes en veel humoristische zwart-wittekeningen in een speelse vormgeving. Tel daar een ruime bladspiegel bij op en je hebt een (voor)leesboek dat, ook voor zelf-lezers, prachtig in balans is. Derde avontuur van deze kleine koning; deel vier wordt al aangekondigd. Lezen met een lach - boek dat in geen enkele (school)bieb mag ontbreken. Lang leve koning Eddie en zijn vrienden! Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000357390 | 177 pagina's

Titel Koning Eddie en de pestende poppen
Auteur Andy Riley
Secundaire auteur Edward van de Vendel
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2018]
Overige gegevens 177 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: King Flashypants and the toys of terror. - London : Hodder and Stoughton, 2017. - (King Flashypants ; 3)
ISBN 9789000357390
PPN 418670749
Genre sprookjes - humoristische roman
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Pesten ; Poppen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Koning Eddie
Boek

Koning Eddie (2017-...)

vol. 3
Uitgeleend
Andy Riley