Checkpoint
Boek

Checkpoint (don't) try this at home ([2018])/ Bouwien Jansen & Raymond Krul, fotografie omslag en testteamleden: Roald Jansen ; overige fotografie: Shutterstock

Kun je zwemmen in zand, en hoe maak je een actiefilm met je smartphone? Veel experimenten worden beschreven, ook tests die je thuis kunt doen. Leer ook het testteam van het tv-programma Checkpoint kennen en kijk mee achter de schermen. Met veel weetjes en kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

Recensie

Het tv-programma Checkpoint is een programma met spectaculaire tests, wedstrijdjes tussen jongens en meisjes en natuurlijk een stoer testteam. In dit boek leren we dat team beter kennen door interviews die met de teamleden zijn afgenomen. We lezen verder hoe het programma wordt gemaakt en hoe de tests worden voorbereid. En natuurlijk staat het boek vol met de gekste testen die je maar kunt bedenken: hoe vouw je het beste een vliegtuigje, hoe kun je zelf een actiefilmpje maken op je telefoon en dat editen, hoe rem je een supersnelle auto, hoe maak je een rookbom en ga zo maar door. De teksten zijn kort, de lay-out is kleurrijk en flitsend en het boek staat vol met kleurenfoto's. De fans van dit programma zullen deze uitgave meteen willen bekijken. Ben je geen fan, dan bevat het te weinig relevante informatie. Met inhoudsopgave. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492899088 | 157 pagina's

Titel Checkpoint : (don't) try this at home
Auteur Bouwien Jansen
Secundaire auteur Raymond Krul ; Roald Jansen
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2018]
Overige gegevens 157 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Omslag vermeldt: een boek vol vette weetjes en coole tests!
ISBN 9789492899088
PPN 417100019
Rubriekscode 095.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Checkpoint (televisieserie)
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Televisieseries