Languit in het gras
Boek

Languit in het gras (juli 2018)/ Kat French, vertaling [uit het Engels]: Henske Marsman

Als Alice haar echtgenoot wegens ontrouw de deur heeft uitgezet, verhuurt ze haar landhuis aan Robinson, een Amerikaanse countryster, die de omgeving vooral ziet als de ideale plek om tot rust te komen.

Aanwezigheid

Recensie

De Britse Alice wordt al tijden bedrogen door haar echtgenoot Brad, een bekende acteur. Ze besluit hem de deur uit te zetten en haar landhuis gedurende de zomer te verhuren om wat bij te kunnen verdienen. Haar nieuwe huisgenoot blijkt de Amerikaanse countryster Robinson, die ook recentelijk een relatie heeft beëindigd en wel wat rust in zijn hectische bestaan kan gebruiken. Hij voelt zich snel thuis in zijn tijdelijke nieuwe woonplek en er ontstaat een zomerflirt tussen Robinson en Alice. Ondanks dat de twee hun romance als iets tijdelijks beschouwen, vinden ze het toch moeilijk om afscheid van elkaar te nemen als de zomer voorbij is en het 'normale' leven weer begint. Zeer charmante en grappige feel good-roman. Het verhaal is weinig origineel, maar de auteur weet de lezer desondanks goed te vermaken met vermakelijke en sexy scènes en sympathieke en herkenbare personages. Wegens de verhaalsetting zeer geschikt om te lezen tijdens de zomermaanden. Geschikt voor een breed, vrouwelijk lezerspubliek.

Specificaties

Nederlands | 9789034739339 | 349 pagina's

Titel Languit in het gras
Auteur Kat French
Secundaire auteur Henske Marsman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, juli 2018
Overige gegevens 349 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: One hot summer. - London : HarperCollins Publishers Limited, UK, (c)2016
ISBN 9789034739339
PPN 419295887
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 195
Uitgeleend