Tel je mee? Dino's
Boek

Tel je mee? Dino's ([2018])

Kun je de vijf dino's op sokken vinden? En de drie gestreepte zeemonsters, de twee boksende dino's en het speelgoedvliegtuigje? Vrijwel vierkant hardkartonnen prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties en tabs. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Een tel- en zoekboekje van stevig karton boordevol voertuigen. Op elke dubbele pagina worden voertuigen binnen een bepaald thema getoond: we zien 'gewone' auto's, werkvoertuigen, snelle auto's, bijzondere voertuigen, bussen, fietsen en tot slot hulpdiensten. Bij elk thema zijn een aantal zoekopdrachten geschreven, waarbij het tellen centraal staat. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld zoeken naar vier groene stadsbussen, vijf rode sportwagens of twee kraanwagens. Er zijn ook andere zoekopdrachten waarbij kinderen niet moeten zoeken naar auto's, maar naar bijvoorbeeld drie politiehonden, een hongerige kat of twee vikinghelmen. De frisse, levendige kleurenillustraties zijn goed herkenbaar voor de doelgroep. We zien vrolijke mens- en dierfiguren in verschillende auto's. Er is veel variatie in de voertuigen: alle kleuren, modellen, soorten en maten passeren de revue. Aan de zijkant van de rechterpagina's steekt een hardkartonnen tab uit waarop een auto uit het betreffende thema te zien is. Een leuk, speels tel- en zoekboek dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij jonge autoliefhebbers. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000362561

Titel Tel je mee? Dino's
Uniforme titel Tel je mee? Dino's
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Goor, [2018]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 × 23 cm
Annotatie ISBN afkomstig van de barcode op de achterkant - Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Counting dinosaurs. - Priddy Books, 2017
ISBN 9789000362561
PPN 418670978
Thematrefwoord Dinosaurussen ; Tellen ; Zoekboeken
Taal Nederlands