Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Briljante bands en giga geheimen
Boek

Briljante bands en giga geheimen (2018)/ door Liz Pichon (die ook wel in een band zou willen spelen), vertaling [uit het Engels]: Linda Broeder

De Dog Zombies scheppen op school op over hun nieuwe nummers. Alleen zijn die er nog niet. Intussen heeft Tom het druk met het schoolkoor en heeft hij thuis de nodige problemen met Delia. Met veel zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tom Groot zit in de band Dogzombies. Op school scheppen hij en de bandleden op over hun nieuwe nummers. Maar... die moeten ze eerst schrijven. Tom vindt dat de nieuwe liedjes over koekjes moeten gaan, en zijn beste vriend en bandlid Derek vindt dat ze een nieuwe look moeten nemen, iets met hoog haar en rare schoenen. Ondertussen moet Tom meedoen met een wedstrijd met het schoolkoor én is zijn zus Delia boos omdat Tom haar dagboek gelezen heeft. Delia bedenkt een list om te bewijzen dat Tom in haar kamer is geweest, maar zal Tom haar te slim af zijn? Deel 14 in de serie over Tom Groot. Een graphic novel waar fans van 'Het leven van een Loser', 'De waanzinnige boomhut' en 'Niek de Groot' van zullen smullen. Vlotte schrijfstijl; de tekst is rijkelijk geïllustreerd. Een hilarisch boek met veel zwart-witte cartoonachtige tekeningen en en typografische grapjes. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025770044 | 269 pagina's

Titel Briljante bands en giga geheimen
Auteur Liz Pichon
Secundaire auteur Linda Broeder
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2018
Overige gegevens 269 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: Biscuits, bands and very big plans. - London : Scholastic Children's Books, 2018. - (Tom Gates)
ISBN 9789025770044
PPN 417992335
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Muziek
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Tom Groot
Boek

Tom Groot (2011-...)

vol. 14
Uitgeleend
Liz Pichon