Mr. Robot. Seizoen 3
DVD

Mr. Robot. Seizoen 3 ([2018])/ Sam Esmail, directed by Sam Esmail

Programmeur Elliot Anderson wordt benaderd door een vreemdeling die hem probeert in te schakelen bij een hackersteam dat uit is op de vernietiging van een bedrijf dat onder bescherming staat van het beveiligingsbedrijf waar Elliot voor werkt.

Recensie

Seizoen 3 (2017) van een Amerikaanse tv-serie van Sam Esmail met Rami Malek (Need for speed) en Christian Slater (Interview with the vampire). Overdag is de contactgestoorde Elliot Alderson (Malek) programmeur bij een internetbeveiligingsbedrijf, 's nachts spoort hij kwaadwillenden op op het web. Op een dag wordt hij benaderd door Mr. Robot die hem vraagt zich aan te sluiten bij hackerscollectief 'fsociety' met de bedoeling digitaal in te breken bij E Corp, een duistere organisatie die 70 procent van de schulden in de wereld bezit. Liza van Lonkhuyzen (Volkskrant 21-1-'16): '(...) Mr. Robot gaat over een actueel thema, namelijk het vermogen van hackers om de boel op stelten te zetten. (...) De gekte van Elliot en de vele openstaande vragen geven het tweede seizoen van Mr. Robot een soms onbehaaglijk hallucinerend karakter. Ondanks de wetenschap dat niet alles is wat het lijkt te zijn, weten de makers de spanning vast te houden in deze meeslepende, eigenaardige televisieserie.' Winnaar van diverse prijzen, o.a. een Golden Globe voor Beste tv-serie.

Specificaties

Engels | 5053083164065

Titel Mr. Robot. Seizoen 3
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Sam Esmail ; Rami Malek ; Christian Slater
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2018]
Overige gegevens 3 dvd-video's (ongeveer 7 uur, 47 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in Engels, Frans of Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Universal Cable Productions, 2017 - Bevat ook: Verwijderde scènes ; Mr_Robot_S3_A_World_Divided ; The_Visual_Style_of_Mr_Robot
ISBN 5053083164065
PPN 419580808
Genre thriller
Thematrefwoord Hacken
Taal Engels

Relaties/Serie

Mr. Robot
DVD

Mr. Robot (2016-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend