UFO
DVD

UFO ([2018])/ written and directed by Ryan Eslinger

Een briljante student is ervan overtuigd dat recente verschijningen bij verschillende vliegvelden ufo's zijn. Met de hulp van zijn vriendin en zijn wiskundelerares probeert hij dit mysterie op te lossen maar hij krijgt te maken met de FBI.

Aanwezigheid

Recensie

Sciencefictionthriller van Ryan Eslinger met als bekendste acteur Gillian Anderson (X-files). De briljante student Derek (Alex Sharp) heeft als kind een ufo gezien en is sindsdien geobsedeerd door het verschijnsel. Hij denkt daarom dat recente, mysterieuze verschijningen op verschillende vliegvelden in de Verenigde Staten eveneens ufo's zijn, maar de regering lijkt de zaak in de doofpot te willen stoppen. Samen met zijn vriendin Natalie (Ella Purnell) en zijn wiskundelerares Dr. Hendricks (Anderson) probeert hij het mysterie op te lossen. Daarbij wordt hij gehinderd door de FBI onder leiding van agent Franklin Ahls (David Strathairn).

Specificaties

Engels | 8712609635744

Titel UFO
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ryan Eslinger ; Alex Sharp ; Ella Purnell ; Gillian Anderson ; David Strathairn
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : Sony Pictures Home Entertainment, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (88 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Alex Sharp, Ella Purnell, Gillian Anderson. - Engels gesproken, 5 talen nagesynchroniseerd waaronder Frans, 28 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Story Mining & Supply Company, 2018,
ISBN 8712609635744
PPN 419622284
Genre science-fiction - thriller
Thematrefwoord UFO's
Taal Engels