Andere koek
Boek

Andere koek (2018)/ Food Bandits, redactie: Scribent.nl ; fotografie en foodstyling: Food Bandits

Recepten voor taarten, cakes, en tulband, koekjes, brood, toetjes en meer; altijd veganistisch en glutenvrij maar vaak ook notenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers.

Aanwezigheid

Recensie

Iedereen die om wat voor redenen dan ook kiest voor een veganistisch, glutenvrij, noten- en lactosevrij eetpatroon zonder geraffineerde suikers vindt in dit boek heerlijke recepten voor gebak, koekjes, brood, toetjes en meer. Vooraf duidelijke uitleg over de chemie van het bakken en tips want technisch is het bakken dan wel een uitdaging. Hierna de recepten op soort gebak; met symbolen wordt steeds aangeven voor welke intoleranties of allergenen het geschikt is. De recepten zijn helder en overzichtelijk ingedeeld en geïllustreerd met mooie foto's. Ze bieden een leuke uitdaging voor allerlei baksels, zoals ook met een haver-desemrecept voor brood en broodjes en veel tips om gebak en koekjes leuk te versieren. De laatste vijftien pagina's zijn gewijd aan foodstyling, fotografie, het werken met Instagram en de bakresultaten fotograferen met je mobieltje. Receptenregisters op symbool: vegan, glutenvrij, suikervrij, notenvrij en lactosevrij maken het opzoeken gemakkelijk. Verzorgd uitgegeven, harde kaft. Eerder verscheen: 'Good morning'*.

Specificaties

Nederlands | 9789021570426 | 174 pagina's

Titel Andere koek
Instelling Food Bandits /Scribent
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Utrecht : Kosmos, 2018
Overige gegevens 174 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789021570426
PPN 418267510
Rubriekscode 629.77
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gebakrecepten ; Nagerechten ; Glutenvrije recepten ; Lactosevrije recepten ; Veganistische kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Gebakrecepten