Dieren
Boek

Dieren kijk en voel ([2018])/ Hannah + Holly, redactie: Joanna McInerney

Zie je de koe, de vis en het schaap? En de aap, de slang, de vlinder en de zebra? Vierkant hardkartonnen aanwijsboekje met gestileerde tekeningen van achttien dieren in sfeervolle, rustige kleuren. Met subtiel voelelement door relief. Vanaf ca. 1 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vierkant, hardkartonnen babyboekje met afgeronde hoeken over dieren. Naast wilde dieren (leeuw, nijlpaard, krokodil) zijn er dieren uit de directe leefomgeving (koe, kip, vis). De dieren zijn gestileerd afgebeeld, in reliëf uitgevoerd en geplaatst tegen een egale achtergrond in kleur of tegen een witte achtergrond met een kleurrijk randje. Tegenover een bladzijde met een dier staat telkens een bladzijde met twee of drie dieren. Bij ieder dier staat de benaming, inclusief het lidwoord. Het boekje verscheen in de serie 'Kijk en voel' samen met 'Eerste woordjes'*. Het is bedoeld als kijk- en aanwijsboek voor baby's en dreumesen. De illustraties zijn van een bekend Brits illustratorenduo (zie: http://www.hannahandholly.com) dat vaak werkt met florale motieven. De zachte pasteltinten en de vriendelijk ogende dieren maken het tot een aantrekkelijk aanwijsboekje met voelelement. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789403206486

Titel Dieren : kijk en voel
Uniforme titel Kijk en voel
Instelling Hannah+ Holly, London
Secundaire auteur Joanna McInerney
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Klavertje Vier, [2018]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 15 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: First animals. - London : Templar Publishing, (c)2018. - (Touch and talk)
ISBN 9789403206486
PPN 419422315
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Aanwijsboeken ; Voelboeken
Taal Nederlands