Dribbels verkleedkist
Boek

Dribbels verkleedkist flap-en-klapboek ([2018])/ Eric Hill

Dribbel is dol op verkleden. Wie wordt hij vandaag: een grappige clown of een vliegende superheld? Of misschien een vliegende voetballer of een grappige cowboy? Hardkartonnen prentenboek met vrolijk gekleurde tekeningen op gehalveerde pagina's waardoor honderd verrassende combinaties kunnen worden gemaakt. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dribbel is gek op verkleden. Wat vindt hij allemaal in zijn verkleedkist? Wordt hij een zeevarende piraat of een grappige clown die je aan het lachen maakt? Of liever een vliegende astronaut of een woeste tijger? Nog leuker wordt het als je met dit flap-en-klapboek, waarvan elke bladzijde horizontaal doormidden is gesneden, grappige combinaties maakt. Zo wordt Dribbel bijvoorbeeld een nieuwsgierige tijger die naar de maan vliegt met een zwiep van zijn staart, of een sportieve superheld die een doelpunt scoort met zijn superkracht. In dit stevige hardkartonnen boekje met afgeronde hoeken is Dribbel in tien verschillende outfits te zien, grotendeels in dezelfde houding, met op elke halve bladzijde een korte beschrijvende tekst, die de mogelijkheid om vreemde combinaties te maken nog extra benadrukt. Het boekje is in heldere kleuren uitgevoerd, met op elke dubbele bladzijde een andere achtergrondkleur. Op elke rechterbladzijde is Dribbel duidelijk en herkenbaar getekend en verkleed te zien als onder meer tovenaar, ridder en cowboy. Uitstekend uitgevoerd en perfect geschikt voor kinderhandjes geeft dit boekje de mogelijkheid tot het maken van honderd verschillende Dribbel-combinaties. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000361717

Titel Dribbels verkleedkist : flap-en-klapboek
Auteur Eric Hill
Instelling /Van Holkema & Warendorf
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2018]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Nederlandse vertaling [uit het Engels] (c) Van Hokema & Warendorf - ISBN 978-90-00-35767-3 niet in boek - Vertaling van: Flip flap Spot. - London : Penguin Random House Children's, (c)2017
ISBN 9789000361717
PPN 416926452
Thematrefwoord Verkleden ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands